Trainingen

Door middel van workshops en cursussen leren  we jou kijken naar het pedagogisch gebruik van een ruimte. Met als doel het deskundig worden in het inrichten en gebruiken van het gebouw.

Met het volgen van de training Ruimten Maken, start je samen met jouw team direct met het pedagogisch inrichten van het Kindcentrum.

Wat valt er te leren

Onderzoek

BaRD ontwikkelt programma’s van eisen voor kinderopvang organisaties en individuele KDV, PSG, BSO en IKC groepen voor herinrichting, renovatie en nieuwbouw van een pand. Door een gedegen programma van eisen (PvE) te maken wordt er altijd rekening gehouden met de juiste m2, ruimtes en regelgeving.

Hoe we dit doen

Masterplan

Naar aanleiding van de trainingen kan samen met BaRD een masterplan van de ruimte gemaakt worden. Met input van de pedagogisch medewerker en pedagogisch coach tekenen we een plattegrond op schaal in een CAD-programma. Op deze manier zorgen we ervoor dat alle items in de ruimte goed op hun plek staan.

De juiste indeling

Samenwerken

In samenwerking met Hogeschool Windesheim ontwikkelen wij trainingen. AKTA blijft de komende jaren betrokken bij de doorontwikkeling van de trainingen.

Over ons