Masterplan

Ruimte indeling

Naar aanleiding van de trainingen kan samen met BaRD een masterplan van de ruimtes gemaakt worden. Met jouw input maken we een plattegrond naar wens. Je voelt en presteert beter in een goed ontworpen ruimte.

Een plan maken

Bij het masterplan gaan we dieper in op de inrichting van de ruimte. Met input van de pedagogisch medewerkers en de pedagogisch coach tekenen we een plattegrond op schaal in een CAD-programma. Op deze manier zorgen we ervoor dat alle items in de ruimte goed op hun plek staan. Er kan ook een masterplan opgesteld worden voor de buitenruimte: Natuurpleinen, groen-blauwe zones. De wettelijke normen van het bouwbesluit worden hierin altijd gevolgd.

Bij het uitwerken van het masterplan wordt er uitgegaan van het beschikbaar meubilair. Om de gewenste indeling te behalen kan het nodig zijn om nieuw meubilair toe te voegen. In samenwerking wordt hierover nagedacht en een keuze gemaakt. Hierbij kan de workshop beleving geïmplementeerd worden, daar wordt dieper ingegaan op de gewenste look & feel.

Inschrijven

Workshop beleving

Look & feel

Bij de workshop beleving wordt dieper ingegaan op de gewenste look & feel. In deze workshop leer je welke invloed kleuren en materialen hebben op de omgeving, en het welbevinden van het kind.

Moodboard

Door middel van een aantal thema’s worden er afbeeldingen uitgezocht die een leidraad vormen voor de gewenste look & feel van de ruimte, het gebouw en de buitenruimte. Deze afbeeldingen vormen samen met de thema’s een moodboard die de gewenste uitstraling weergeeft. De thema’s worden afgestemd op de vormentaal van de organisatie en het pedagogisch plan van deze organisatie. Ook wordt het effect van kleuren en materialen op het welbevinden van het kind doorgesproken.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan gerust contact met ons op via 0655323126 of email ons op info@ruimtedenken.nl